Onze jongeren willen HIER hun toekomst kunnen bouwen

Het is het eerste speerpunt van FD Partij Beneden-Leeuwen: "We zorgen dat onze jeugd hier een toekomst heeft". En laten we wel wezen, onze jongeren zijn meer dan in staat om hun eigen mondjes te roeren. We laten hun zelf aan het woord, dan kunnen ze uitleggen waarom gemeentepolitiek en de toekomst zo nauw met elkaar verbonden zijn.

ONZE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST! Op 21 maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente West Maas en Waal. De jongeren zijn goed vertegenwoordigd binnen FD Partij Beneden-Leeuwen. Enkele op onze lijst laten weten wie ze zijn en wat zij belangrijk vinden voor de jongeren in ons dorp.

Robinn van Dreumel

Ik ben Robinn van Dreumel, 22 jaar oud. Ik studeer aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch, hier volg ik de studie Small Business en Retail Management, momenteel bezig aan mijn tweede leerjaar. Naast mijn studie werk ik bij een dameskleding -en schoenenzaak genaamd Le Ballon.

Mijn opa Johan van den Hurk heeft Partij Beneden-Leeuwen opgericht, ik ben aangesloten bij de partij om deze te steunen. Ik vind het belangrijk dat de komende generatie van zich laat horen. Wij zijn de toekomst! Het is belangrijk dat het openbaar vervoer goed geregeld blijft, bijvoorbeeld voor het reizen naar school of werk, binnen en buiten de gemeente. Het bouwen van starterswoningen en sociale woningen is nodig zodat ook wij hier kunnen blijven wonen. Voorzieningen zoals winkelaanbod, sportclubs en ontmoetingsplaatsen zijn daarom zeer belangrijk voor de leefbaarheid. Evenals het organiseren van gezellige evenementen voor jongeren, daarom zetten wij ons als partij in voor het realiseren van het evenemententerrein aan de Wiel. Dus leeftijdsgenoten laat je stem horen, stem FD Partij Beneden-Leeuwen.

Tim van den Hurk

Mijn naam is Tim van den Hurk, 22 jaar oud en werkzaam als Recruiter / Consultant bij We Do Finance. Sinds 2014 ben ik aangesloten bij Partij Beneden-Leeuwen. Mijn doel is altijd geweest om de jeugd meer aan te sluiten bij de gemeentepolitiek. Dat is zeker in het belang van Beneden-Leeuwen. Tijdens de verkiezingen op 21 maart 2018 staan we met liefst 8 jongeren (<30 jaar) verkiesbaar op onze kieslijst. Een teken dat we goed vertegenwoordigd zijn binnen de onze partij. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze potentiële raadsleden de jongeren goed gaan vertegenwoordigen in ons dorp en binnen onze gemeente. Stem daarom op lijst 7 FD Partij Beneden-Leeuwen!

Loes van Rossum

Ik ben Loes van Rossum, ben 22 jaar en ben een geboren Lauwenaar. Ik werk momenteel bij de ABN-AMRO Bank in Tiel. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen.

Ik ben aangesloten bij deze politieke partij omdat ik merk dat de jongeren onvoldoende gehoord worden in de gemeente. Ik hoop hierin verandering te brengen. Voor mij zijn belangrijke thema's: Evenementen, Sportvoorzieningen, Onderwijsmogelijkheden en Starterswoningen. Evenementen vind ik bijvoorbeeld belangrijk omdat je daarmee jong en oud samenbrengt. Daarnaast is het belangrijk dat West Maas en Waal vitaal blijft en ook jong bloed behoudt. Het wordt voor jongeren steeds lastiger om woningen te kopen. Daarom moet de gemeente voldoende starterswoningen bieden, zodat de jongeren ook hier een mooie toekomst kunnen bouwen.Terug naar overzicht