Agenda

18-11-2024

Thema-avond: Zorg

De tweede thema-avond "Zorg" vindt plaats in de Appelternse kamer van het gemeentehuis vanaf 19:30 tot 21:30. Alle leden van de partij zijn welkom door aanmelding. Bent u geen lid van de partij maar wel geïnteresseerd om deze avond bij te wonen meld je dan aan via info@fdpbl.nl.

04-11-2024

Bestuursvergadering FD Partij beneden-Leeuwen

16-09-2024

Thema-avond: Wonen

De tweede thema-avond "Wonen" vindt plaats in de Appelternse kamer van het gemeentehuis vanaf 19:30 tot 21:30. Alle leden van de partij zijn welkom door aanmelding. Bent u geen lid van de partij maar wel geïnteresseerd om deze avond bij te wonen meld je dan aan via info@fdpbl.nl.

02-09-2024

Bestuursvergadering FD Partij Beneden-Leeuwen

22-06-2024

Wij komen graag even buurten

Op zaterdag 22 juni organiseert de FD Partij Beneden-Leeuwen 'Wij komen graag even buurten.' Bestuur en leden van de Leeuwense politieke partij zijn tussen 10.30 en 12.30 uur aanwezig op het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen om in gesprek te komen met onze inwoners. De leden willen graag van je horen wat er leeft onder de inwoners van de gemeente West Maas en Waal en van Beneden-Leeuwen in het bijzonder.

Zijn er ontwikkelingen in jouw directe omgeving waar je blij van wordt of zou je juist iets veranderd willen zien? Vraag jij je wellicht af waarom een beslissing wordt genomen of juist wordt afgewezen? Dit is een uitgelezen moment om hierover in gesprek te gaan met de fractie van FD Partij Beneden-Leeuwen.

Of misschien ben je geïnteresseerd in de gemeentelijke politiek en wil je zelf actief deelnemen. Ook dan ben je van harte welkom om in gesprek te komen met de leden. FD Partij Beneden-Leeuwen zorgt voor koffie en thee. Breng jij dan gespreksstof mee?

23-05-2024

Tour du Lauwe

Vanaf 18:30 uur maken we met onze leden in Theo's Treintje een rondje door Lauwe. Hierbij worden op diverse locaties door sprekers toelichting gegeven op de gerealiseerde en te nog realiseren projecten in ons dorp. Aansluitend hebben we een gezellig samenkomen bij de Twee Linden.

14-05-2024

Bestuursvergadering FD Partij beneden-Leeuwen

06-05-2024

Thema-avond: Zorg

De eerste thema-avond "Zorg" vindt plaats in de Appelternse kamer van het gemeentehuis vanaf 19:30 tot 21:30. Alle leden van de partij zijn welkom door aanmelding. Bent u geen lid van de partij maar wel geïnteresseerd om deze avond bij te wonen meld je dan aan via info@fdpbl.nl.

04-03-2024

Bestuurs- en fractievergadering FD Partij Beneden-Leeuwen

23-01-2024

Thema-avond: Wonen

De eerste thema-avond "Wonen" vindt plaats in de Appelternse kamer van het gemeentehuis vanaf 19:30 tot 21:30. Alle leden van de partij zijn welkom door aanmelding. Bent u geen lid van de partij maar wel geïnteresseerd om deze avond bij te wonen meld je dan aan via info@fdpbl.nl.

12-12-2023

Bestuurs- en fractievergadering FD Partij Beneden-Leeuwen

11-11-2023

Ledenvergadering FD Partij Beneden-Leeuwen en bedrijfsbezoek Shots Europe

Op maandag 13 november staat onze 2 jaarlijkse Algemene ledenvergadering weer op de planning in combinatie met een bedrijfsbezoek aan een bedrijf in Beneden-Leeuwen. Dit keer zijn wij hiervoor welkom bij Shots Europe aan de Veesteeg. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van FD Partij Beneden-leeuwen nodigen wij ook graag niet-leden uit die het leuk zouden vinden om lid te worden van onze lokale partij en hiervoor de sfeer eens zouden willen proeven. Mocht jou dit aanspreken, meld je dan aan via info@fdpbl.nl en wie weet zien we elkaar over 2 weken!

25-10-2023

Bedrijfsbezoek FD West Maas en Waal bij Lighthouse

Op woensdag 25 oktober vind de leden vergadering van FD West Maas en Waal plaats waarbij de leden van alle afdelingen zijn uitgenodigd. De vergadering zal gecombineerd worden met een bedrijfsbezoek bij Lighthouse in Boven-Leeuwen.

09-06-2023

FD Partij Beneden-Leeuwen leden BBQ

Vanaf 18:00uur zal onze jaarlijkse BBQ plaatsvinden. Bij deze gezellige samenkomst praten we elkaar graag even bij over wat er speelt in de gemeente en specifiek Beneden-Leeuwen.

22-05-2023

Bedrijfsbezoek Van Wamel Perfect en leden vergadering

Op maandag 22 mei vindt onze algemene ledenvergadering plaats. De ledenvergadering wordt voorafgegaan door een bedrijfsbezoek aan Van Wamel Perfect en zal vervolgens op locatie worden gehouden.

We zullen om 19:30uur starten met een presentatie en rondleiding bij Van Wamel Perfect. Aansluittend vindt de leden vergaderng plaats. De agenda van de leden vergadering bestaat uit een update van het bestuur, een update vanuit het college, de actuele ontwikkelingen in Beneden-Leeuwen en de toekomstvisie van FD PBL.

Het bestuur en de fractie hoopt op een grote opkomst. Mocht je iemand kennen die geïnteresseerd is in de lokale politiek dan is het mogelijk om een aspirant lid mee aan te melden voor onze leden vergadering.

17-04-2023

Bewonersavond Centrumplan “Levendig Leeuwen”

Op maandag 17 april a.s. om 19:30 uur is er in het Gemeentehuis een bewonersavond georganiseerd over het nieuwe centrumplan “Levendig Leeuwen”.

Onze partij zet zich al jaren in voor vernieuwing van ons centrum. Zo hebben wij in de zomer van 2022 een politiek café georganiseerd en enquête gehouden onder alle betrokkenen en de uitslag hiervan aangeboden aan de wethouder. Vandaar, dat vertegenwoordigers van onze partij ok op deze avond aanwezig zullen zijn.

Iedereen is van harte welkom om zich aan te melden om uw visie op het ontwerp te profileren. Aanmelding is mogelijk tot en met 10 april 2023 via de website van de gemeente www.westmaasenwaal.nl/levendigleeuwen of via 14 0487.